Vet inte om jag tog upp det. Men kortfattat var jag och genomförde polisens fystester i Falun(!) i onsdags. Lyckades förbättra tiderna på både löpningen och Harres. Kan inte säga att det kändes lika roligt som i april (2010) då vi erbjöds värmande och vacker sommareufori. Vi hängde i Falus "träningshall". Vilket var helt okej. Trodde dock att jag hade dålig dagsform men det visade sig bara att luften där inne sög. Rätt hårt.

Vid löpningen såg jag till att placera mig i näst sista gruppen (utav 4 grupper) för att inte ha ihjäl mig och mitt knä.
  • Löpningen: 8.13
  • Harres: 11.13

Så nu återstår bara väntan på att få se om man - actually - får gå vidare.
Konkurrensen var indelad i 2/3 snälla, regular people och 1/3 elitidrottare som använde 0 % ord/meningar eller minspel som inte gjorde en ledsen.

Samtalen borde komma långt innan dessa urvalstest om du frågar mig. Då sållar man bort de som inte gärna pratar med medmänniskor. För dem är det bara ytterliggare en tävlig. Som de måste vinna. Tråkigt =/

*Bilderna är inte mina, utan "lånade".
Tack Google.




Lämna ett svar.


    Eftersom Polisen just nu ligger i ett sorts vilo-läge (jag har genomfört alla tester och dylikt) och jag då kan söka utan att behöva "genomföra" något så har jag valt att flytta blogg-delen baserad på PHS till _höööger_ Kalle, för att lämna plats åt en vanlig dagboks-blogg. Hoppas Det fyller sin funktion och du inte grinar över saken.

    En Svensk Kiwi

    Om mig

    Många dörrar. Många valmöjligheter. Varför inte glänta lite på allihop?

    Äldre

    June 2011
    May 2011
    March 2011
    February 2011
    January 2011
    December 2010
    November 2010

    Taggar

    All
    Försvaret
    Polishögskolan


    Sajna upp mig!


© Copyright En Svensk Kiwi 2010 - All Rights Reserved