Blogga om SkyltMax - få en gratis skylt
Klart att ni då måste fixa hans/hennes namn på brevlådan bredvid ert eget! Ett enkelt och (faktiskt) relativt billigt sätt är att göra det via SkyltMax. Har du dessutom en blogg så får man en gratis skylt så länge du gör ett enkelt inlägg i din blogg med ordet dörrskylt.

That's it.

Too good to be true?
Jag ska testa funktionen och se om jag kan få min flickväns namn snyggt printat på en liten skylt som jag kan klistra på brevlådan.
Jag återkommer med resultatet.

Edit: Jag fick "de små skyltarna" (beställde en, fick två) någon dag efter min gratisbeställning och tänkte meddela att det gick förvånansvärt bra. Trevlig service då jag var orolig att det bara var något form av reklamjippo, som senare skulle resultera i x antal fakturor på belopp jag annars skulle förestå med en nolla. Endast. Och det gjorde det.

Här nedan är resultatet.



Lämna ett svar.


    Eftersom Polisen just nu ligger i ett sorts vilo-läge (jag har genomfört alla tester och dylikt) och jag då kan söka utan att behöva "genomföra" något så har jag valt att flytta blogg-delen baserad på PHS till _höööger_ Kalle, för att lämna plats åt en vanlig dagboks-blogg. Hoppas Det fyller sin funktion och du inte grinar över saken.

    En Svensk Kiwi

    Om mig

    Många dörrar. Många valmöjligheter. Varför inte glänta lite på allihop?

    Äldre

    June 2011
    May 2011
    March 2011
    February 2011
    January 2011
    December 2010
    November 2010

    Taggar

    All
    Försvaret
    Polishögskolan


    Sajna upp mig!


© Copyright En Svensk Kiwi 2010 - All Rights Reserved