... då kan säkert den här lilla skärmsläckaren vara något för dig (men främst för mig).

Stora, vita tydliga digital siffror som stilrent ändrar klockslag efter varje förfluten minut (sekunder? du är väl ingen sekund-ryttare heller. pft.)


Finns även i 24-timmars format.
 
 
Picture

Inte det enklaste kanske. Det var inte länge sedan jag hittade funktionen i min inte allt för gamla iPhone 4S: möjligheten att sortera bilder efter den geografiska plats där de tagits. Riktigt användbart när man har ca. 1000+ bilder och inte vill titta på dem en och en för att hitta den bild man tog hos morsan där hon visade den bästa kattsanden (som för övrigt är den här, trust me).Programmet för en PC är helt klart Googles Picasa. Snyggt, simpelt och stilrent. Precis de tre adjektiv jag söker främst i ett program. Givetvis är det bra om programmet fungerar också - vilket det till min lycka gör.  

 
 
Picture
Klart att ni då måste fixa hans/hennes namn på brevlådan bredvid ert eget! Ett enkelt och (faktiskt) relativt billigt sätt är att göra det via SkyltMax. Har du dessutom en blogg så får man en gratis skylt så länge du gör ett enkelt inlägg i din blogg med ordet dörrskylt.

That's it.

Too good to be true?
Jag ska testa funktionen och se om jag kan få min flickväns namn snyggt printat på en liten skylt som jag kan klistra på brevlådan.
Jag återkommer med resultatet.

Edit: Jag fick "de små skyltarna" (beställde en, fick två) någon dag efter min gratisbeställning och tänkte meddela att det gick förvånansvärt bra. Trevlig service då jag var orolig att det bara var något form av reklamjippo, som senare skulle resultera i x antal fakturor på belopp jag annars skulle förestå med en nolla. Endast. Och det gjorde det.

Här nedan är resultatet.

 
 
Vet att många haft problem med att lägga upp klipp.
Här kommer två olika klipp skapade med Camtasia 7 samt Camstudio (sistnämnda är gratis mjukvara) som är så kallade "screen recorder program".

Detta för att bevisa för mig själv att Youtube är bättre än - vad jag nu är tvungen att tro - alla andra hostingsajter för videoklipp. Jag menar.
Övre klippet är i 720p. Det är egentligen det andra också, men det syns inte på långa vägar.

Avgör själv.Original Video - More videos at TinyPic

 

© Copyright En Svensk Kiwi 2010 - All Rights Reserved