Picture
En av tjejerna på Pliktverket

Kom hem efter att ha lånat en bok utav Jennie till examinationsuppgiften i  en utav psykologikurserna som jag höll på att missa. Förlitade mig blint på att få boken som fanns inne på Södertörns Högskola, men som då var utlånad. Den skulle vara tillbaka den 26:e januari. Det var 9 dagar sedan :/

.. NÄR jag väl var färdigpluggade på bibblan raglade jag hem på cykeln med en (x 4) bakelse(r) till Amanda för att fira att hon fick sin praktikplats på den adrenalinstinna tidningen Outside. Döm av min förvåning när jag ser att jag fått mail från Polisstyrelsen - jag hade gått vidare. Till deras sista tester.

Jag tänker inte ta ut någon vinst i förskott med tanke på hur knäckt jag blev när jag fick reda på att jag inte gick vidare vid första- och sedan andra sökningen trots mina betyg, de nästan 11 jobb jag haft samt alla de poäng jag studerat på högskola och universitet (psykologi, juridik, argumentation etc.).

Däremot ska jag väl försöka se till att slipa lite på den semantiska delen vad gäller politiker. Oh my.

Jag har ju i all fall någorlunda bra koll på Beatrice Ask efter lite småätande på Youtube och en och en annan "neg‐Beatrice Ask"-inställd blogg.

Se och lär.


 

Leave a Reply.


  Eftersom Polisen just nu ligger i ett sorts vilo-läge (jag har genomfört alla tester och dylikt) och jag då kan söka utan att behöva "genomföra" något så har jag valt att flytta blogg-delen baserad på PHS till _höööger_ Kalle, för att lämna plats åt en vanlig dagboks-blogg. Hoppas Det fyller sin funktion och du inte grinar över saken.

  En Svensk Kiwi

  Om mig

  Många dörrar. Många valmöjligheter. Varför inte glänta lite på allihop?

  Äldre

  June 2011
  May 2011
  March 2011
  February 2011
  January 2011
  December 2010
  November 2010

  Taggar

  All
  Försvaret
  Polishögskolan


  Sajna upp mig!


© Copyright En Svensk Kiwi 2010 - All Rights Reserved