Vet inte om jag tog upp det. Men kortfattat var jag och genomförde polisens fystester i Falun(!) i onsdags. Lyckades förbättra tiderna på både löpningen och Harres. Kan inte säga att det kändes lika roligt som i april (2010) då vi erbjöds värmande och vacker sommareufori. Vi hängde i Falus "träningshall". Vilket var helt okej. Trodde dock att jag hade dålig dagsform men det visade sig bara att luften där inne sög. Rätt hårt.

Vid löpningen såg jag till att placera mig i näst sista gruppen (utav 4 grupper) för att inte ha ihjäl mig och mitt knä.
 • Löpningen: 8.13
 • Harres: 11.13

Så nu återstår bara väntan på att få se om man - actually - får gå vidare.
Konkurrensen var indelad i 2/3 snälla, regular people och 1/3 elitidrottare som använde 0 % ord/meningar eller minspel som inte gjorde en ledsen.

Samtalen borde komma långt innan dessa urvalstest om du frågar mig. Då sållar man bort de som inte gärna pratar med medmänniskor. För dem är det bara ytterliggare en tävlig. Som de måste vinna. Tråkigt =/

*Bilderna är inte mina, utan "lånade".
Tack Google.

 

Leave a Reply.


  Eftersom Polisen just nu ligger i ett sorts vilo-läge (jag har genomfört alla tester och dylikt) och jag då kan söka utan att behöva "genomföra" något så har jag valt att flytta blogg-delen baserad på PHS till _höööger_ Kalle, för att lämna plats åt en vanlig dagboks-blogg. Hoppas Det fyller sin funktion och du inte grinar över saken.

  En Svensk Kiwi

  Om mig

  Många dörrar. Många valmöjligheter. Varför inte glänta lite på allihop?

  Äldre

  June 2011
  May 2011
  March 2011
  February 2011
  January 2011
  December 2010
  November 2010

  Taggar

  All
  Försvaret
  Polishögskolan


  Sajna upp mig!


© Copyright En Svensk Kiwi 2010 - All Rights Reserved